2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedi kalıp anında insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini sağlamlar. Ayrıca bina içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mânia olur.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hesap uğruluk vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın anında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi bâtınin yangın bapsı son kerte eleştiri bir öneme sahiptir.

Demetevler mahallesinde bulunan meseleletmeme İtfaaiye müfredatına mütenasip şekilde yangın cıkış kapısı strüktürlması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen bünyeda imal yazar, montaj ve tamir proseslerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de zeval tuzakıyoruz.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın Bapsı taban amacı insanoğluın pert kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de yamanı değişmez ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli âlem oluşturur.

Yangın çabucak insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi ciğerin yangın kapısı son basamak nazik bir öneme sahiptir.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının öteki bir önemli sebebi de rastgele bir çalma vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları için kolaylıkla açılabilmektedir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği dâhilin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları hakkında temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanmaı ile müntesip sık sorulan sorular ve cevapları:

Panik pas sebebiyle içerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı yakınlarında iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde evgin çıkış kuruluşlabilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın yangın kapısı Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye düzen ve mütenasip paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page